Mellbystrand 20 juli. kl 13:00 – 23:00

Sandstock

festival

Mellbystrand 20 juli

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Sandstock festival Sandstock festival Sandstock festival
Sandstock festival Sandstock festival Sandstock festival

Välkommen till
Sandstock festival

Den mest efterlängtade händelsen i sommarens kalender!

För första gången någonsin bjuder vi in er till en heldagsupplevelse av musik och sport, som kommer att göra historia i Mellbystrand den 20e juli 2024. Upptäck de pulserande tonerna från några av Sveriges mest framstående artister, samtidigt som du njuter av de unika tonerna från våra lokala talanger. Men det är inte allt – vi är också stolta över att vara värdar för Sveriges hetaste beach volleybollturnering, där du har chansen att delta och vinna fantastiska priser. Gör er redo för en oförglömlig dag fylld med musik, glädje och spänning

Biljetter

Festivalpass

Festivalpass

Vi erbjuder en del olika festivalpass till Sandstock festival 2024. Det kommer att finnas ett område för 16+, ett utökat område för 18+ och en exklusiv sektion för VIP. Genom att klicka här kommer du till vårt urval av biljetter!
Klicka här

Bussbiljett

Bussbiljett

Under dagen kommer det att gå kommunal trafik till festivalområdet. Men för att ni smidigt ska kunna ta er hem från festivalområdet kommer vi att erbjuda busstransport mellan festivalen och Halmstad eller Laholm. Klicka här för att köpa din bussbiljett!
Klicka här

Boende

Boende

Om du reser långt för att delta i festivalen och behöver boende under din vistelse, så har vi boendealternativ i samarbete med våra partners för att göra din resa så bekväm som möjligt. Klicka här för att utforska våra boendealternativ!
Klicka här

Efterfest!

När solen gått ner över Sandstock, och lamporna släcks – har inte festen nått sitt slut än! Vi är redo för efterfest, är du?

Tillval

Till din festivalbiljett erbjuder vi en mängd tillval. Dessa olika tillval kommer du att hitta här på vår hemsida.

Första pris

20 000kr + backstage pass

Andra pris

Värdecheckar

Tredje pris

VIP-Biljetter till nästa år

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.